Bo-Svarre-Lindner.jpg

HVEM ER JEG OG HVAD LAVER JEG?

"Du kan læse 1000 bøger om hvordan det er at køre i en Ferrari, men ham der har prøvet det bare en gang, ved stadig mere om det." Bo Svarre-Lindner

En terapeut er en styrmand, en kaptajn, en vejleder. En terapeut vil aldrig kunne give dig svarene på hvad der er det rigtige for dig eller lave det arbejde du skal lave, for at lave ændringer i dit liv. For at være en dygtig terapeut, skal terapeuten vide dette, ellers vil terapeutens ego skinne igennem og overskygge det vigtigste, nemlig dig. En god terapeut skal også have masser erfaring for at kunne forstå dine problematikker, bedre end du selv forstår dem, samt have flere forskellige redskaber til at hjælpe dig med, da det er individuelt hvad der virker bedst for lige præcis dig!

Lige præcis den type terapeut, stræber jeg efter at være hver dag!

Jeg har været professionel terapeut siden 2010, hvor jeg startede min virksomhed Unique Therapy. Min terapiform tager udgangspunkt i mine egne erfaringer med livet, de uddannelser jeg har taget og den erfaring jeg har fået gennem mit mit arbejde som professionel terapeut.

Jeg har personlig erfaring med Borderline, PTSD, Depression, Angst og Stress.

Jeg har været udsat for voldeligt overfald. Kastet af en motorcykel og fløjet 35 meter, brækkede ryggen, knuste den ene arm og knuste nakken. Gennemgået utallige operationer. Oplevet at falde om af stress og ikke kunne rejse mig i flere timer. Haft så meget angst, at jeg troede jeg var blevet sindsyg. Kæmpet med stress, angst og depression, gennem et halvt liv, indtil kroppen sagde stop og lagde mig ned og tvang mig til at lære at lytte og forstå de signaler min krop havde sendt mig det meste af mit liv. 

Livserfaring som har formet mig til en passioneret og erfaren terapeut med et alternativt tvist. Jeg er dybt dedikeret til mit arbejde og til at hjælpe mine klinter med at gå gennem den brede vifte af fysiske og mentale tilstande, terapeutisk arbejde med sig selv kan afføde.

Jeg ved for det meste hvordan du har det og jeg er komfortabel med hvad du skal igennem, for jeg har formentlig været der selv. En stor gave for mine klienter, da man oftes føler sig alene, når det kommer til ens tanker og følelser. Jeg ved også hvordan du rejser dig igen og jeg kan også fortælle dig, hvor godt og anderledes livet kan blive på den anden side, hvis du har været så uheldig, at blive lagt helt ned. 

Som min indiske ven Shaunaq Puri engang sagde til mig. "life can hit you with the small stick or the big stick. If you dont listen to the small stick, then it will hit you with the big stick"

Hvis der er en ting livet har lært mig, så er det, at det eneste livet ikke er, er det man tror når man er barn.

Uddannelser:

kropsterapeut ved Body-sds

Kost og ernærings ekspert v/Nikolaj Lehmann

Level 2 coach v/Martin Rooney

Sjælsformidler v/Jasmin Schanne Hansen

36 ugers kursus i Borderline v/Sebastian Svane, psykoterapeutisk klinik Frb.

12 ugers kursus i panikangst v/psykoterapeutisk klinik Frb.

+200 timer supervision i kropsterapi og psykologi

+25 års erfaring med fysisk træning

Bygningskonstruktør

Tømrer