top of page
Bo-Svarre-Lindner.jpg

HVEM ER JEG OG HVAD LAVER JEG?

"Du kan læse 1000 bøger om hvordan det er at kører i en Ferrari, men ham der har prøvet det bare en gang, ved stadig mere om det." Bo Svarre-Lindner

Siden 2010 har jeg haft selvstændig praksis og arbejdet som terapeut. Gennem årene har jeg hjulpet mere end 800 mennekser, med at få et bedre fysisk og mentalt liv, hvorfra jeg har en bred terapeutisk erfaring.

Min terapiform og bygger på den erfaring jeg har skabt mig gennem mere end 12.000 timers terapi med klienter. På baggrund af min personlige og professionelle erfaringer, har jeg gennem de sidste par år udviklet personlige forløb, fordi jeg har erfaret det er det eneste der virker, hvis man ønsker langsigtede resultater når det kommer menneskelig udvikling. 

I 2017 ramte jeg selv muren, jeg faldt om i mit eget køkken og kunne ikke rejse mig i seks timer. Jeg havde presset mig selv så langt ud, at min krop og hjerne stod af, i en blanding af angst og psykose. Jeg var sikker på jeg var blevet sindsyg.

Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så forfærdeligt. Jeg anede ikke om jeg nogensinde blev normal igen, eller om det nogensinde ville stoppe. Det første halve år var et levende helvede, ingen forstod mig og ingenting hjalp.


En lang sej kamp, jeg til tider aldrig troede jeg skulle vinde, blev til mit livs rejse og begyndelsen på et helt nyt liv, samt en helt ny forståelse for mig selv, mit nervesystem og min krop. En rejse og en viden, jeg ikke ville være foruden i dag og som er med til at gøre mig til den jeg er i dag.

I dag står jeg med en personlig og professionel viden der er ude sidstykke, når det kommer til at forstå andre og sætte sig i andres sted, når deres liv ramler. Har du ikke prøvet det, vil du aldrig kunne forstå det eller sætte sig ind i det.

Jeg har professionel erfaring med personlighedsforstyrrelser, PTSD, depression, angst, ADHD og Stress.


Personligt har jeg været udsat for voldeligt overfald. Kastet af en motorcykel og fløjet 35 meter, brækkede ryggen, knust albuen, og knust nakken. Gennemgået utallige operationer. Oplevet at falde om af stress og ikke kunne rejse mig i flere timer. Haft så meget angst, at jeg troede jeg var blevet sindsyg. Kæmpet med stress, angst og depression, gennem et halvt liv, grundet udiagnostiseret ADHD, indtil kroppen sagde stop og lagde mig ned og tvang mig til at lære at lytte og forstå de signaler min krop havde sendt mig det meste af mit liv. 

Livserfaring som har formet mig til en passioneret og erfaren terapeut med et alternativt tvist. Jeg er dybt dedikeret til mit arbejde og til at hjælpe mine klinter med at gå gennem den brede vifte af fysiske og mentale tilstande, terapeutisk arbejde med sig selv kan afføde.

Jeg ved for det meste hvordan du har det og jeg er komfortabel med hvad du skal igennem, for jeg har formentlig været der selv. En stor gave for mine klienter, da man oftes føler sig alene, når det kommer til ens tanker og følelser. Jeg ved også hvordan du rejser dig igen og jeg kan også fortælle dig, hvor godt og anderledes livet kan blive på den anden side, hvis du har været så uheldig, at blive lagt helt ned. 

"life can hit you with the small stick or the big stick. If you dont listen to the small stick, then it will hit you with the big stick"

Uddannelser:

kropsterapeut ved Body-sds - 2010.

Kost og ernærings ekspert v/Nikolaj Lehmann - 2009.

Level 2 coach v/Martin Rooney - 2013

Sjælsformidler v/Jasmin Schanne Hansen - 2012

36 ugers kursus i personlighedsforstyrelse v/Sebastian Svane, psykoterapeutisk klinik Frb. 2018

12 ugers kursus i panikangst v/psykoterapeutisk klinik Frb. 2018

+200 timer supervision i kropsterapi og psykologi

+25 års erfaring med fysisk træning

Om mig: About
bottom of page