top of page

FELINA SCHJØDT

"Ord kan ikke beskrive, hvor meget han har ændret mit liv" 

Det vigtigste først: Bo ændrede mit liv.


Jeg startede hos Bo med tanke på at få mere struktur på min hverdag. Jeg har egen virksomhed (og rigtigt meget fart på i hverdagen) og da jeg gik med en mistanke om, at jeg muligvis kunne have ADHD, så ønskede jeg hjælp fra én der kunne sætte sig ind i mit sted. Det fik jeg også - men jeg fik meget mere end det;


Allerede fra første møde blev jeg mødt, set og holdt. Jeg følte virkelig, at der var én der forstod mig. Jeg var slet ikke i tvivl om, at her var et menneske, som kunne noget helt særligt. Hvad jeg ikke vidste var, hvad der ventede forude.


Jeg vil være helt ærlig; han pillede hele mit liv fra hinanden. Stykke for stykke. Lag for lag. Det var hårdt. Det var sårbart. Det var skræmmende. Det var fantastisk. Det var trygt. Jeg har været igennem alle følelser - men jeg er også blevet holdt af ham HELE vejen.


Jeg har meget med i baggagen, men alle mine mange masker, mønstrer og overlevelsesmekanismer blev langsomt pillet af. Dem jeg selv var blind overfor, men som han spottede lynhurtigt.


Det fantastiske ved Bo er, at det sker i et tempo, som ikke bliver for overvældende. Jeg følte aldrig, at jeg stod alene. Heller ikke imellem sessionerne. Det skete med både grin og tårer. Jeg følte mig aldrig forkert, men forstået og rummet. Der var plads til MIG. En plads der også gav mig troen på mig selv efterfølgende og ikke kun i vores sessioner.


Ord kan ikke beskrive, hvor meget han har ændret mit liv.


Gennem hans støtte og vejledning har jeg overvundet barndomstraumer, brudt med forkerte overbevisninger, som holdt mig tilbage og ændret mine uhensigtsmæssige handlemønstre.

Nogle gange dukker gamle overbevisninger op, men nu har jeg redskaberne til at håndtere dem når det sker.


Hans viden og empatiske tilgang har ikke kun hjulpet mig med at håndtere fortiden, men også transformeret mit liv - privat såvel som mit arbejdsliv - på måder, jeg aldrig troede muligt. Jeg føler mig som en langt bedre version af mig selv, og det er takket være Bo.

Udtalelser: Testimonials

LAILA RASMUSSEN

"Det viste sig at være det bedste jeg har gjort for mit liv."

Bo er som navnet på klinikken, unik. 


Jeg gik ned med stress på jobbet på den onde måde. Jeg faldt om på gulvet og blev hentet med ambulance. Jeg havde oven i dette en masse ekstraslag i hjertet, som med lynets hast udviklede sig til en altoverskyggende angst. Min angst fyldte pludselig hele min verden og jeg kunne intet foretage mig uden at min angst ødelagde alt. Jeg var bange for at bevæge mig. Jeg var bange for at dø.


Jeg blev sygemeldt og henvist til psykolog. 3 psykologer var jeg igennem. Ingen af dem formåede at gøre noget som helst for mig. Lægerne hørte heller ikke efter. 


Jeg gav op. 


Men så var der en annonce på Facebook. En der påstod han kunne noget med stress. Jeg sprang på og tænkte, at om intet andet kunne jeg da få en tiltrængt massage. 


Det viste sig at være det bedste jeg har gjort for mit liv. 


Jeg har aldrig følt mig hørt og forstået på den måde, som Bo gør. Jeg har brugt det meste af mine sessioner på at tude, mens Bo har sat ord på alle de ting som er væltet ud med tårerne. Dødsangst, stress, traumer og spændinger i hele kroppen er blevet krænget ud og endevendt på en måde, jeg ikke troede var mulig.

Allerede efter 2 sessioner mærkede jeg en kæmpe forskel på min hverdag. 


Senere på sommeren tog jeg sågar på vandreferie og selvom min angst fulgte med, kunne jeg allerede abstrahere så meget fra det at jeg turde leve lidt og nyde det igen.

Min angst er nu en strøtanke, og jeg har lært at anerkende og tackle den angst og den stress jeg fortsat oplever i min hverdag.  


Alle spændinger min krop har lavet, har Bo også fået styr på. For med stress og angst følger spændinger og smerte i kroppen. Her kan Bo også noget jeg ikke kan sætte fingrene på. Han mærker og løsner alle spændinger og jeg har måttet sove efter sessioner fordi kroppen bare er træt og afslappet på en rigtig god måde.


Takket være Bo har jeg fået mod på livet, så meget at jeg nu har sagt mit stressende arbejde fra og lige om lidt rykker manden og jeg til den anden side af jorden for at starte et nyt eventyr i et fremmed land.

Det havde ikke været muligt uden den intensive træning jeg har fået i at leve og med ny viden om hvor mine egne grænser er. 


Jeg har lært mig selv at kende. Jeg har lært at lytte til mig.


Var mit stress sammenbrud en gave? Ja, det var det, men kun fordi jeg fik hjælp af Bo. 


Jeg kan kun sige, pas på, man bliver afhængig af det Bo han kan og jeg kan ikke anbefale det nok.

Udtalelser: Testimonials

DIANA SCHOU

"Den måde Bo har hjulpet mig på, har bogstaveligt talt ændret mit liv" 

Kunne jeg giver Bo 10 stjerner, så gjorde jeg det.


Den måde Bo har hjulpet mig på, har bogstaveligt ændret mit liv, mit syn på mig selv, min tilgang til min omgangskreds og ikke mindst forståelsen af, hvor vigtig det er at sætte egne behov først.


Jeg har giver mig 100%, været 100% ærlig over for Bo og ikke mindst mig selv og virkelig arbejdet med de ting vi har talt om! Belønningen kom meget hurtigt. Forskellen/ændringen kunne allerede mærkes efter første session.


Jeg har haft et forløb online, men på trods af at vi har siddet i hver siden ende af landet, har det føltes som at sidde i samme rum. Det har været en helt anden oplevelse end andre terapi former jeg har prøvet, det kan slet ikke sammenlignes.


Bo forstår at være nærværende og give et trygt rum, hvor man kan sige alt uden at føle sig dømt! Der burde være en “Bo” i hvert hjem  Jeg takker ham af hele mit hjerte. Jeg har aldrig været mere glad og tilfreds med tilværelsen, som jeg er nu.


Mine varmeste anbefalinger herfra og kan kun sige; det er alle pengene værd -og mere til!!

Udtalelser: Testimonials

FREDERIKKE NORMANN SØRENSEN

"At Bo virkelig har en unik evne til, at lytte og forstå"

Igennem hele mit forløb har Bo vist en bemærkelsesværdig evne til at skabe en atmosfære af støtte, forståelse og positivitet.

Det har fra vores allerførste møde været meget klart og tydeligt, at Bo virkelig har en unik evne til, at lytte og forstå. Bo har på rekordtid formået, at skabe et rum, hvor jeg har følt mig tryg og forstået. Gennem vores samtaler har Bo hjulpet mig med at se og forstå mig selv.

Jeg er yderst taknemmelig for de redskaber, som jeg har fået.


Jeg kan kun anbefale Bo til alle!

Tak, Bo! For dig, det du gør og den du er. Du er en af få, et fantastisk hjertevarmt menneske og ikke mindst er du smadder dygtig til dit arbejde. Jeg er dybt taknemmelig for den rejse, vi har været på sammen.

Udtalelser: Testimonials

NINA CLAIRE SMITH

"Jeg ved ærligtalt ikke hvordan mit liv havde set ud i dag, hvis ikke jeg havde mødt Bo"

Det er ikke til at sætte en finger på, hvad det lige er at Bo kan. For det han kan er noget helt specielt. Jeg kan bruge timer på at fortælle om min begejstring for hans arbejde og hans person.

Jeg opsøgte første gang Bo, uden en fuld forståelse af, hvad det egentlig var han lavede. Jeg bøvlede med fysiske skader på kroppen som havde brug for behandling. Hvad jeg fik ud af den første behandling, var meget mere end hvad jeg overhovedet havde kunne forestille mig. Ud over at få behandlet og løsnet på mine fysiske smerter, endte vores relation i et flerårigt samarbejde.

Bo har hjulpet mig til at forstå og arbejde med mig selv, mine relationer, mine adfærdsmønstre og mit selvbillede. Inden jeg mødte bo havde jeg et ufatteligt turbulent indre, men har med hans hjælp fundet ro i mig selv og i mit liv. Han har lært mig at træffe gode beslutninger for mig selv, at sige fra, at prioritere mit eget velvære og at navigere i mine følelser, når tingene bliver svære.


Jeg ved ærligtalt ikke hvordan mit liv havde set ud idag, hvis ikke jeg havde mødt Bo. Jeg ved kun, at han har haft en massiv indflydelse på, at mit liv er ændret, til det bedre.

Det er beundringsværdigt, når man møder et menneske, som ligger så meget liv og sjæl i at hjælpe andre. For det gør han.

Ikke kun jeg selv er blevet hjulpet, men flere i min omgang har haft kæmpe stor gavn af Bo’s egenskaber.


Jeg har altid, og vil altid anbefale Bo når jeg støder på snakke, om fysiske og psykiske smerter.


Hvis alle havde en person som Bo i sit liv, ville verdenen være et bedre sted.

Udtalelser: Testimonials
Udtalelser: Testimonials

CASPER GRAVERSEN

"Jeg går hellere til Bo end selv at undersøge eventuelle ting om ADHD" 

Jeg har haft fornøjelsen af at få rigtig kompetent, menneskelig og empatisk hjælp fra Bo efter jeg har fået min ADHD-diagnose.


Der er ingen tvivl Bo er virkelig dygtig til sit arbejde og at man er i gode hænder hos ham. Han deler ud af sine egne erfaringer på en meget professionel og veludført måde.


Jeg går hellere til Bo end selv at undersøge eventuelle ting om ADHD, fordi jeg føler Bo kan konkretisere tingene ud fra lige præcis min situation.

Derudover har han delt erfaringer omkring medicin, og disse har jeg kunne bruge i arbejdet med min psykiater - hvilket har gjort jeg muligvis har fundet det rigtige præparat allerede fra start. Så ja, jeg kan helt bestemt anbefale Bo!

MILLE-MAJA SIMONI

"Han så lige igennem mig og kunne fortælle hvordan jeg havde det, inden jeg havde nævnt noget overfor ham"

10/10 stjerner til Bo.


Jeg kom til Bo første gang for at høre hans syn på ADHD. Jeg havde mange problemer og havde aldrig følt mig forstået. Min mor tog mig med til Bo for at høre om ham syntes jeg skulle starte en udredning for ADHD.


Efter at have været hos Bo i 10 minutter, prøvede jeg for første gang at blive helt og igennem forstået! Han så igennem mig og kunne fortælle mig hvordan jeg havde det inden jeg havde nævnt noget overfor ham. En helt igennem fantastisk oplevelse.


Så hvis i er i tvivl om noget omkring ADHD eller har brug for at snakke med en der ikke er psykolog eller bekendt, så tag ind til Bo, det er hele turen værd! Jeg har snart gået hos Bo i 2 år. Jeg startede med at komme hver 3 uge for at få snakke om alle de ting der sider fast, nu går jeg der efter behov.


Det betyder, at hvis der er sket noget, eller jeg har haft en dårlig periode, kommer jeg hos Bo. Og har det altid bedre, når jeg går der fra igen.

Udtalelser: Testimonials

MELINA KRONSTED

"Det er noget af det vigtigste og bedste jeg har gjort for mig selv." 

Inden mine behandlinger hos Bo, fyldte stress, bekymringer om fremtiden og en generel tvivl på mig selv og mit eget værd rigtig meget. Jeg havde en enorm negativ tankegang og selv straffende adfærd, der hæmmede min hverdag og min livskvalitet rigtig meget. Ensomhed, bekymringer og generel fysisk ubehag var hverdag for mig. På overfladen virkede jeg glad og oven på, men inden i var det et virvar af følelser.

Inden min første behandling var jeg meget spændt, nervøs og vidste slet ikke hvad jeg skulle forvente. Jeg havde fået anbefalet Bo, af en veninde, der var meget begejstret for Bo og hans tilgang til behandling. 

Inden for ca. 5 min. Var jeg allerede meget komfortable med Bo. Bo er et af de mest sympatiske mennesker jeg nogensinde har mødt. Jeg kunne tydeligt mærke en oprigtighed i hans interesse for mig og ikke mindst en brændende lyst og høj faglighed.

Jeg har følt mig i trykke hænder hele vejen igennem og allerede under første behandling skete der noget i min krop og i mit sind. Jeg gav slip. Igennem mine samtaler og behandlinger med Bo gav jeg mig selv lov til at mærke efter hvad jeg havde lyst til og brug for. Bo var rigtig god til at aflæse mig og prikke til mig de helt rigtige steder. 

Jeg husker tydeligt den følelse jeg havde efter første samtale med Bo. Jeg var meget begejstret og jeg kunne slet ikke vente til næste gang.

Jeg har fået rigtig mange gode og  håndgribelige redskaber af Bo, til at håndtere og handle på mine bekymringer og negative tanker/adfærd. 

Bo har til tider rakt ud til mig for at høre hvordan det hele går, og det sætter jeg enorm stor pris på. Det viser endnu engang at han reelt interesser sig for sine klienter. 

Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg har det godt og med hjælpen fra Bo, er jeg på vej i en retning der fylder mit liv med mere kvalitet og glæde. Med det sagt, er det bestemt ikke sidste gang jeg har haft behandlinger med Bo.

Kæmpe stor varm anbefaling fra mig. Det er noget af det vigtigste og bedste jeg har gjort for mig selv. 

Udtalelser: Testimonials

CHRISTEL HARRIET WINTHER NIELSEN

"Det er en af de bedste investeringer , jeg nogensinde har gjort i mig selv"

Jeg kan ikke anbefale Bo nok! Han er simpelthen så dygtig til det han laver.

Han har hjulpet mig så ubeskriveligt meget i den korte tid, jeg har gået til behandling hos ham - meget mere end nogen psykolog eller terapeut nogensinde har formået. 


Hans indsigt i andre mennesker og hans evne til at forstå én, efter man nærmest ikke har sagt mere end to ord, er ulig noget jeg nogensinde har oplevet før. Han har lært mig så meget om mig selv og hjulpet mig til et sted, jeg aldrig nogensinde troede jeg ville kunne nå: At få det godt med mig selv og rent faktisk være glad. 


Det er en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort i mig selv.

Udtalelser: Testimonials

CAMILLA LAURITZEN

"Bo kan bare noget helt særligt"

Bo kan bare noget helt særligt!


Bo kan noget helt særligt med sin viden om både kroppen og menneskers tankegang. Han har en enorm empati og indsigt i andre mennesker, og tilegner sig hele tiden ny viden, for at kunne hjælpe sine klienter. 

Han har hjulpet vores familie med at tackle og behandle, kroniske smerter, gigt, sportskader, diskusprolaps, autisme/adhd, angst, vores selvopfattelse og tankerne der følger med de kriser vi møder i livet.

Mit liv er bare fuld af store udfordringer både mentalt og fysisk og hvis det ikke var for Bo, ville jeg idag ikke have et job eller mit mindste barn.


Han guidede og behandlede min gigtramte krop stærkere og ud af medicin, så jeg kunne leve, finde og varetage et job igen, og med et vægttab som følge af behandlingen og meget mindre stress, blev bonussen at min mand og jeg fik vores mindste datter. 

Nu står jeg igen med smerter pga de udfordringer livet byder på og der er så ingen anden jeg har mere tiltro til at hjælpe mig end Bo. Han kan bare noget særligt. 

Han har hjulpet både min mand og jeg til at bekæmpe smerter og finde vejen til dét der giver os energi og glæde, både fysisk & mentalt.

Udtalelser: Testimonials
bottom of page