top of page

UDTALELSER

Det er ikke til at sætte en finger på, hvad det lige er at Bo kan. For det han kan er noget helt specielt. Jeg kan bruge timer på at fortælle om min begejstring for hans arbejde og hans person.

Jeg opsøgte første gang Bo, uden en fuld forståelse af, hvad det egentlig var han lavede. Jeg bøvlede med fysiske skader på kroppen som havde brug for behandling. Hvad jeg fik ud af den første behandling, var meget mere end hvad jeg overhovedet havde kunne forestille mig. Ud over at få behandlet og løsnet på mine fysiske smerter, endte vores relation i et flerårigt samarbejde.

Bo har hjulpet mig til at forstå og arbejde med mig selv, mine relationer, mine adfærdsmønstre og mit selvbillede. Inden jeg mødte bo havde jeg et ufatteligt turbulent indre, men har med hans hjælp fundet ro i mig selv og i mit liv. Han har lært mig at træffe gode beslutninger for mig selv, at sige fra, at prioritere mit eget velvære og at navigere i mine følelser, når tingene bliver svære.


Jeg ved ærligtalt ikke hvordan mit liv havde set ud idag, hvis ikke jeg havde mødt Bo. Jeg ved kun, at han har haft en massiv indflydelse på, at mit liv er ændret, til det bedre.

Det er beundringsværdigt, når man møder et menneske, som ligger så meget liv og sjæl i at hjælpe andre. For det gør han.

Ikke kun jeg selv er blevet hjulpet, men flere i min omgang har haft kæmpe stor gavn af Bo’s egenskaber.


Jeg har altid, og vil altid anbefale Bo når jeg støder på snakke, om fysiske og psykiske smerter.


Hvis alle havde en person som Bo i sit liv, ville verdenen være et bedre sted.

Udtalelser: Testimonials

Inden mine behandlinger hos Bo, fyldte stress, bekymringer om fremtiden og en generel tvivl på mig selv og mit eget værd rigtig meget. Jeg havde en enorm negativ tankegang og selv straffende adfærd, der hæmmede min hverdag og min livskvalitet rigtig meget. Ensomhed, bekymringer og generel fysisk ubehag var hverdag for mig. På overfladen virkede jeg glad og oven på, men inden i var det et virvar af følelser.

Inden min første behandling var jeg meget spændt, nervøs og vidste slet ikke hvad jeg skulle forvente. Jeg havde fået anbefalet Bo, af en veninde, der var meget begejstret for Bo og hans tilgang til behandling. 

Inden for ca. 5 min. Var jeg allerede meget komfortable med Bo. Bo er et af de mest sympatiske mennesker jeg nogensinde har mødt. Jeg kunne tydeligt mærke en oprigtighed i hans interesse for mig og ikke mindst en brændende lyst og høj faglighed.

Jeg har følt mig i trykke hænder hele vejen igennem og allerede under første behandling skete der noget i min krop og i mit sind. Jeg gav slip. Igennem mine samtaler og behandlinger med Bo gav jeg mig selv lov til at mærke efter hvad jeg havde lyst til og brug for. Bo var rigtig god til at aflæse mig og prikke til mig de helt rigtige steder. 

Jeg husker tydeligt den følelse jeg havde efter første samtale med Bo. Jeg var meget begejstret og jeg kunne slet ikke vente til næste gang.

Jeg har fået rigtig mange gode og  håndgribelige redskaber af Bo, til at håndtere og handle på mine bekymringer og negative tanker/adfærd. 

Bo har til tider rakt ud til mig for at høre hvordan det hele går, og det sætter jeg enorm stor pris på. Det viser endnu engang at han reelt interesser sig for sine klienter. 

Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg har det godt og med hjælpen fra Bo, er jeg på vej i en retning der fylder mit liv med mere kvalitet og glæde. Med det sagt, er det bestemt ikke sidste gang jeg har haft behandlinger med Bo.

Kæmpe stor varm anbefaling fra mig. Det er noget af det vigtigste og bedste jeg har gjort for mig selv. 

Melina Kronsted

Udtalelser: Testimonials

Jeg kan ikke anbefale Bo nok! Han er simpelthen så dygtig til det han laver.

Han har hjulpet mig så ubeskriveligt meget i den korte tid, jeg har gået til behandling hos ham - meget mere end nogen psykolog eller terapeut nogensinde har formået. Hans indsigt i andre mennesker og hans evne til at forstå én, efter man nærmest ikke har sagt mere end to ord, er ulig noget jeg nogensinde har oplevet før. Han har lært mig så meget om mig selv og hjulpet mig til et sted, jeg aldrig nogensinde troede jeg ville kunne nå: At få det godt med mig selv og rent faktisk være glad. 


Det er en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort i mig selv.

Christel Harriet Winther Nielsen

Udtalelser: Testimonials

Bo kan bare noget helt særligt!


Bo kan noget helt særligt med sin viden om både kroppen og menneskers tankegang. Han har en enorm empati og indsigt i andre mennesker, og tilegner sig hele tiden ny viden, for at kunne hjælpe sine klienter. 

Han har hjulpet vores familie med at tackle og behandle, kroniske smerter, gigt, sportskader, diskusprolaps, autisme/adhd, angst, vores selvopfattelse og tankerne der følger med de kriser vi møder i livet.

Mit liv er bare fuld af store udfordringer både mentalt og fysisk og hvis det ikke var for Bo, ville jeg idag ikke have et job eller mit mindste barn.


Han guidede og behandlede min gigtramte krop stærkere og ud af medicin, så jeg kunne leve, finde og varetage et job igen, og med et vægttab som følge af behandlingen og meget mindre stress, blev bonussen at min mand og jeg fik vores mindste datter. 

Nu står jeg igen med smerter pga de udfordringer livet byder på og der er så ingen anden jeg har mere tiltro til at hjælpe mig end Bo. Han kan bare noget særligt. 

Han har hjulpet både min mand og jeg til at bekæmpe smerter og finde vejen til dét der giver os energi og glæde, både fysisk & mentalt.

Camilla Lauritzen

Udtalelser: Testimonials
bottom of page