BEHANDLINGEN

Målrettet kognitiv kropsterapi med fokus på ændring af negative tankemønstre og adfærd. 

En læreren i følelser, tanker, bevidsthed og behov.

Behandlingen er en kombination af samtale, åndedrætsøvelser, trancearbejde, akupressur, ro, humor, led manipulation, fordybelse, bevidsthed og pulserende massage, samt en læren i dine følelser, tanker, mønstre og forståelsen af den påvirkning de har på dig og dit nervesystem. 

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, er det nødvendigt for mig at vide hvilket menneske (krop, sind og nervesystem) jeg har med at gøre, derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig og din problematik gennem en indledende samtale. Om den samtale så vare 5 min. eller hele tiden ud, så er mit fokus altid at løse din problemstilling bedst.

Det er ikke en bule i en bildør jeg skal fixe, det er et helt menneske jeg ønsker at hjælpe. Viser det sig at være år lange indre og ydre påvirkninger af dit nervesystem, der er årsagen, så kræver det tid og ro at arbejde med.

Det er ikke ualmindeligt, at en behandling foregår som ren samtaleterapi, siddende i en stol.

Min behandlingen på briksen, er en kombination af samtale, kropsterapi og åndedrætsøvelser. Her møder jeg dit nervesystem og prøver at skabe det jeg kalder "tiden til ikke at prøve" det er tilstanden hvor vi som mennesker formår bare at være, det er her vi kan mærke os selv uden meninger og holdinger til os selv eller verden, en form for trancetilstand. Det er her du kan genskabe den kontakt til dig selv, som du mistede undervejs i livet, det er her tingene står klart for dig og her du kan mærke dig selv. Med den kontakt kan du skabe den bevidsthed du skal bruge, når du skal til at bryde med de negative tankemønstre, der skaber stress, angst og depression i dit liv.

Når du lære at skille dig fra dine tanker og mærke dig selv, begynder du at skabe plads til dig selv og nervesystemet vil følge med. 

At være i terapi, er et langsigtet mål, der kræver kontinuerlig arbejde. Jeg plejer at sige, "man er blind over for de ting man skal ændre". Derfor tager det tid at se og lære at handle imod sine tidligt tillærte overlevelsesstrategier og derved også mod den angstfølelse, som strategien skaber. Det er den angstfølelse som gør at du ikke får sagt fra eller får opfyldt dit behov, men i stedet holder dig tilbage og samtidig kræver mere af dig selv. Det er sådan stress, angst og depression opstår, fordi nervesystemet konstant er under pres, noget mange med tiden desværre opfatter som normaltilstand. Vi kan være så styret at følelser, at vi ender med at sidder fast i de samme tanker, samme følelser og samme overbevisning som vi plejer. Det giver det samme resultat som vi plejer og derfor får vi også lige bevidst os selv i, at vores egen opfattelse var sand, hvilket bare forstærker overbevisningen.


Derfor er den rigtige vejledning og forståelse for problemet så uhyr vigtig, når du skal til at arbejde imod, de følelser der altid har fået lov til at styre i dit liv. Det er her, kernen af mit arbejder ligger. Forståelsen for det der skaber dine negative mønstre og hvordan det fastholder dig. Jeg lover dig, at også du, med de rigtige redskaber, skridt for skridt, kan skabe stor forandring og lære at bryde med dine mønstre.

Hvor lang tid varer et forløb?

Er det en ryg der har sat sig, så kan det være vi kun ses en gang. Kommer du med en fyldt rygsæk, kan det ende i et  mangeårigt samarbejde. Det vigtigste er at du får løst det du kommer med.

Et terapeutisk forløb er normalt mere intensivt de første 4-5 gange, med en til to ugers mellemrum pr. behandling.

Herefter skifter det normalt til 3-6 ugers interval. Ingen mennesker er ens og derfor er det eneste vigtige, at forløbet bliver efter dit behov.

Målet for mig er at du skal være smertefri, både fysisk og mentalt, samt have fået redskaberne til at håndtere de udfordringer du kæmpede med første gang du kom og måske kun kommer til service engang i mellem, for at holde tingene ved lige og lige tjekke ind hos dig selv. 

Jeg anbefaler nye klienter og klienter i proces at booke 90 min. sessioner.

Du er altid velkommen til kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig.