top of page

BEHANDLINGEN

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Bo Svarre-Lindner. Jeg er kropsterapeutisk stressbehandler og traumeterapeut. Jeg har gennem de sidste 14 års hjulpet mere end 800 mennesker med at få et bedre fysisk og mentalt liv. Ud over den professionelle erfaring, så ramte jeg selv muren i 2017.

Jeg faldt om i mit eget køkken og kunne ikke rejse mig i seks timer. Jeg havde presset mig selv så langt ud, at krop og sind stod af, i en blanding af angst og psykose. Jeg var sikker på at jeg var blevet sindssyg.

En 1,5 års lang rejse var begyndt, en rejse jeg i dag ikke ville være foruden.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?

Ved at forstå hvilke oplevelser dit nervesystem har med sig og hvad de oplevelser har skabt i nervesystemet, kan vi finde de overbevisninger og overlevelsesstrategier som hjernen har skabt og som i dag er årsagen til din stress og angst.


Nervesystemet prøver hele tiden at forudse, hvad der kommer til at ske, og det gør det med udgangspunkt i de oplevelser vi har med os. Derfor skal årsagen til stress i min optik findes i de traumer vi har haft gennem opvæksten.

Gennem sessionerne lærer du at mærke og forstå dig selv og de signaler kroppen sender.

Du får bevidsthed om dig selv og dit nervesystems reaktionsmønstre og hvorfor du har det som du har og hvorfor du tænker og føler som du gør.


Du lærer at mærke og udtrykke dine behov og hvor dine grænser egentlig er, og hvordan du sætter dem uden konflikt og dårlig samvittighed.

Du lærer hvordan du gennem simple øvelser, kan ændre hjernens reaktionsmønstre og angstsignaler, som derved sænker kroppens stressniveau og kan blive stressfri engang for alle.

Jeg kalder det:

EN LÆREN I TANKER, FØLELSER, BEVIDSTHED OG BEHOV.

Metakognitiv kropsterapi med fokus på ændring af negative tankemønstre og adfærd. 

En læreren i følelser, tanker, bevidsthed og behov.

Metakognitiv kropsterapi er en terapeutisk tilgang, der kombinerer principperne for metakognitiv terapi med kropsorienteret terapi. Det sigter mod at hjælpe en person med at opnå større bevidsthed og kontrol over deres tankeprocesser og følelser ved at fokusere på kropsoplevelser og reaktioner.


Metakognitiv kropsterapi anerkender, at krop og sind er tæt forbundne, og at kropslige fornemmelser kan have en stærk indflydelse på vores mentale tilstand. Terapien fokuserer på at hjælpe klienten med at identificere, forstå og regulere deres tanker og følelser ved at lære at lytte til deres kropsreaktioner og lære at regulere dem.


En typisk session i metakognitiv kropsterapi kan omfatte øvelser som kropsafslapning, mindfulness og visualisering for at hjælpe klienten med at blive mere bevidst om deres kropsoplevelser og følelsesmæssige tilstande. Terapeuten kan også hjælpe klienten med at identificere negative tankemønstre og tilbyde strategier til at håndtere dem.


Metakognitiv kropsterapi kan være nyttigt for mennesker med en række psykologiske problemer, herunder angst, depression, stress, posttraumatisk stresslidelse og spiseforstyrrelser. Det kan også være nyttigt for personer, der ønsker at forbedre deres generelle velvære og øge deres bevidsthed om kroppens signaler.


Det er vigtigt at bemærke, at metakognitiv kropsterapi ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling, og at det altid er vigtigt at konsultere en læge eller en mental sundhedsprofessionel, hvis du oplever alvorlige psykologiske symptomer.

Behandling: Projekter
bottom of page